Αρχική Σελίδα

Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο ρόλος Bogong Xiamen που διαμορφώνει τις μηχανές είναι με την καλή ποιότητα, μέχρι τώρα, οι μηχανές απασχολείται σε πάνω από 5 έτη, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

—— Ντάνιελ Arguelles

Το Bogong έχει αρκετά καλά τους μηχανικούς μηχανικούς, σχεδιάζει τις μηχανές που χορηγούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις μας, μια ευτυχής αγορά.

—— Khuram Aslum

Είμαι Online Chat Now
1 2 3
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.
Νο 1 ρόλος που διαμορφώνει το εργαστήριο μηχανών
Νο 2 ρόλος που διαμορφώνει το εργαστήριο μηχανών
Γραφείο μηχανημάτων Bogong

Νο 1 ρόλος που διαμορφώνει το εργαστήριο μηχανών

Αυτό το εργοστάσιο χάλυβα είναι για το σχεδιάγραμμα ο ειδικός ρόλος συνήθειας διαμορφώνοντας τις μηχανές και άλλες βοηθητικές μηχανές.

Νο 2 ρόλος που διαμορφώνει το εργαστήριο μηχανών

Νο 2 ρόλος που διαμορφώνει το εργαστήριο μηχανών για τον κοινό δημοφιλή ρόλο σχεδιαγράμματος που διαμορφώνει τις μηχανές, μερικοί χρόνοι θα χωρίσουμε κατά διαστήματα το κοινό χρησιμοποιημένο σχέδιο στο απόθεμα.

Γραφείο μηχανημάτων Bogong

Το κτίριο γραφείων μηχανημάτων Bogong Xiamen, πρώτος όροφος είναι ο ρόλος μας διαμορφώνοντας την αίθουσα εκθέσεως δειγμάτων φύλλων μηχανών, ο δεύτερος όροφος είναι γραφείο για την εργασία προσωπικού.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Τα μηχανήματα Bogong Xiamen είναι ένα βασικό εργοστάσιο professinal ειδικό στα είδη κατασκευών ρόλου που διαμορφώνουν τις μηχανές. Λόγω της εργασίας προσωπικού 80% σε αυτήν την βιομηχανία περισσότερο από δέκα έτη, ολόκληρη η ομάδα εργασίας μας μπορεί να ανακαλύψει τις λύσεις για κάθε είδη ρόλου που διαμορφώνουν τα σχέδια γρηγορότερα. Οι ανωτέρω διαταγές 80% μας από oversea, ξέρουμε την καλύτερη αγορά στα είδη χωρών ή ζώνες, εάν ο χρήστης χρειάζεται οποιοδήποτε μάρκετινγκ υποστήριξης σε τοπικό, μπορούμε να δώσουμε έξω μερικά informations επίσης, αλλά εκτός από την ιδιωτικότητα του πελάτη. Έχουμε την αφθονία των αγοραστών από την Αφρική και την Ασία.

  Xiamen Bogong I & E Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Επίσης, συνεργαζόμαστε με τη Βραζιλία καμία μια επιχείρηση πορτών τοπικό σε μακροπρόθεσμο, έχουμε σχεδιάσει τα είδη μηχανών πορτών παραθυρόφυλλων κυλίνδρων χάλυβα για την αγορά τους, ακόμη και άλλος ρόλος πορτών χάλυβα που διαμορφώνουν τις μηχανές μηχανών.

   

   

  Χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες για άλλο ρόλο συνήθειας που διαμορφώνουν τις μηχανές, καλωσορίστε για να έρθετε να συζητήσει.

   

 • OEM / ODM

  Τα μηχανήματα Bogong Xiamen είναι ο ρόλος διαμορφώνοντας το εργοστάσιο μηχανών στην Κίνα, έχουμε οι ίδιοι το σχεδιασμό της ομάδας και του εργαστηρίου, έτσι και ο cOem και ο ODM είναι λεπτοί για μας.

 • Ε & Α

  Ο αρχηγός ομάδας Ε&Α των μηχανημάτων Bogong είναι ο διευθυντής μας Chen Yufeng, έχει πάνω από 20 έτη εμπειρίας στο ρόλο που διαμορφώνει τη βιομηχανία μηχανών, ενδιαφέρεται για την έρευνα στο πώς να πάρει τα ομορφότερα δείγματα φύλλων μετάλλων από το ρόλο συνήθειας διαμορφώνοντας τις μηχανές.

   

  Έχουμε το specical σχεδιαστή για το σχεδιασμό του ρόλου που διαμορφώνει τις μηχανές και που χωρίζει το σχεδιαστή για το υδραυλικό σύστημα, ηλεκτρικός μηχανικός για το σύστημα ελέγχου PLC. λειτουργούν ομαδικά και επικοινωνούν συχνά για την κατασκευή του ρόλου διαμορφώνοντας τη καλή απόδοση μηχανών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Bogong I & E Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jamie

Τηλ.:: +86 13799275314

Φαξ: 86-592-6385166

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)